Κέικ με ινδοκάρυδο ή αμυγδαλόψιχα
Υλικά:
-120gr. Ινδοκαρυδο ή αμυγδαλοψυχα
-250γρ. Γάλα αγελάδος ή γάλα καρύδας ή αμυγδαλόγαλα.
-200γρ. Ζάχαρη άχνη
-175γρ. Αλεύρι απλό ή ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την ζάχαρη με το γάλα.
Προσθέτουμε το ινδοκαρυδο ή την αμυγδαλόψυχα και το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά και αναμιγνύουμε.
Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα κέικ όπου πρώτα έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45'.
70 kcal / κομμάτι